ΤΟΠΙΚΑ

Συρμαλένιος-Συρίγος συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Κουκά

Συρμαλένιος-Συρίγος συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Κουκά
Στη Μύκονο για επίσκεψη βρέθηκαν οι βουλευτές ΚΥΚΛΑΔΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ
Οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος επισκέφθηκαν την Άνδρο και τη Μύκονο από Παρασκευή 12/4 έως και Δευτέρα 15/4.
Στη Μύκονο επισκέφθηκαν το δημαρχείο όπου είχαν αναλυτική συζήτηση με τον Δήμαρχο Κώστα Κουκά και τον Αντιδήμαρχο Μιλτιάδη Ατματζόγλου για τα εν εξελίξει έργα στο νησί που χρηματοδοτούνται τόσο από τα προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών Φιλόδημος Ι και ΙΙ, όσο και από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, όπως η Επέκταση του Βιολογικού Καθαρισμού Αλογομάντρας π-υ 4.830.000€, η προμήθεια πολυμηχανήματος  180.000 €, η αναβάθμιση των παιδικών χαρών π-υ 420.000€, η επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων π-υ 64.000€, η προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεπαρακολούθησης ποιότητας, ποσότητας και ανίχνευσης διαρροών του δικτύου ύδρευσης π-υ 680.000€, όσο και για τα χρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκά κονδύλια με φορείς υλοποίησης την Περιφέρεια Ν Αιγαίου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τη ΔΕΥΑ.
Επίσης, επισκέφθηκαν το γραφείο του Υποθηκοφυλακείου, όπου συζήτησαν με τις δύο εναπομείνασες υπαλλήλους το πολύ σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης στελέχωσης του γραφείου, τη στιγμή που οι υποθέσεις είναι χιλιάδες και τα έσοδα πολύ μεγάλα. Οι βουλευτές δεσμεύτηκαν για την επείγουσα μεταφορά του θέματος στην ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Τέλος, το βράδυ της Δευτέρας, μίλησαν σε εκδήλωση στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις ευρωεκλογές, ενώ ενημέρωσαν συνοπτικά για το κυβερνητικό έργο με έμφαση τις πολιτικές νησιωτικότητας και ειδικότερα το Μεταφορικό Ισοδύναμο.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.