ΤΟΠΙΚΑ

Καβάλα: Συντριβή αεροσκάφους στο Παλαιοχώρι – Ζήτησε έκτακτη προσγείωση

Καβάλα: Συντριβή αεροσκάφους στο Παλαιοχώρι – Ζήτησε έκτακτη προσγείωση

Το αεροσκάφος είναι τετρακινητήριο και κατευθυνόταν από τη Σερβία στην Ιροδανία – Στο σημείο της πτώσης κατευθύνονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα – Δείτε βίντεο

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Καβάλας, καθώς έπεσε αεροσκάφος στο Παλαιοχώρι.
Σύμφωνα με τον διοικητή της ΥΠΑ Κωνσταντίνο Λιτσαράκο, το αεροσκάφος, που πιθανόν είναι κάργκο και συνετρίβη 40 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Καβάλας πηγαίνοντας από τη Σερβία προς την Ιορδανία, δήλωσε βλάβη στο FIR Αθηνών και θέλησε να προσγειωθεί στην Καβάλα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος έχασε τον τέταρτο κινητήρα στον αέρα και έπιασε φωτιά. Αν και ειδοποίησε, δεν πρόλαβε την αναγκαστική προσγείωση. Άγνωστο παραμένει πόσοι επιβαίνουν σε αυτό και εάν έχει πέσει σε κατοικημένη περιοχή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.