ΤΟΠΙΚΑ

Ο Έλον Μασκ στη Μύκονο, επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του MykonosVoice

Ο Έλον Μασκ στη Μύκονο, επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του MykonosVoice

Αργά χθες το βράδυ ένα tweet της Elon Jets έδειχνε ότι το αεροσκάφος τύπου Gulfstream του μεγιστάνα Ελον Μασκ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Αυτό ήταν από μόνο του αρκετό για να αρχίσουν σήμερα το πρωί οι συζητήσεις και η φημολογία.

Λίγες ώρες αργότερα, έτερο tweet δημοσιογράφου περιελάμβανε φωτογραφία με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Tesla να επιβαίνει σε φουσκωτό φορώντας μακό μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου και τη λεζάντα «Elon musk just arrived in Mykonos».

Πέραν τούτου, δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην Χώρα της Μυκόνου ή σε κάποιο διάσημο beach club, ενώ πλην ελαχίστων κανείς δεν γνωρίζει αν ο Μασκ μένει σε κάποια βίλα ή σε θαλαμηγό που έχει νοικιάσει.

Μπορεί να ηχεί περίεργο αλλά ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με περιουσία 269 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν έχει δικό του σκάφος, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα δεν έχει καν σπίτι και κοιμάται περιστασιακά σε σπίτια φίλων του.

πηγή protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.