ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάτω τα χέρια από τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κάτω τα χέρια από τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η πιο πιστός και φανατικός φίλος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Χρήστος Τσεγγελίδης-πρέσβυς  παίρνει θέση για την ομάδα και το μέλλον της  σε μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο.

“Αυτή είναι  η Ιστορία  του ΑΟ Μυκονου απο το 1981 μεχρι σήμερα, χιλιάδες  ωρες προπονησης ιδρωτας ατελειωτος χιλιαδες μιλια καθε χρονο παραγοντες φιλοι της ομαδας αγώνες  παλιόκαιρος, απογορευτικα ,2-3 μερες μακριά απο τα σπιτια μας,τραυματισμοι αθλητων, χειρουργεία ,αγωνιες, λαχτάρες  ,ολα για την αρρώστια  μας και ερχεστε τώρα να μας κάνετε  υποδειξεις τι θα κάνουμε  ?

Ότι  κάναμε  ολα τα χρόνια  για να πετυχουμε όλα αυτα …ο ΑΟ Μυκονου υπήρχε,  υπάρχει  και θα υπάρχει  με η χωρίς  εμας..είναι ένας  οργανισμος που έχει  εκατονταδες παιδιά στην αγκαλιά του και διδασκοντε μόνο την υγιη αμιλα και ανταγωνισμο μεχρι να ανοιξουν τα φτερά τους για άλλες  πολιτειες αν βρείτε αλλο σωματειο σαν τον ΑΟ Μυκόνου στις  Κυκλάδες  πείτε  μου να το θαυμάσω ….Μπράβο  στο ΔΣ της ομάδα και  συνεχίζουμε!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.