LIFESTYLE

Κάτια Ζυγούλη & Σάκης Ρουβάς: Στη Μύκονο λίγες ώρες πριν κινδυνεύσει το σπίτι τους

Κάτια Ζυγούλη & Σάκης Ρουβάς: Στη Μύκονο λίγες ώρες πριν κινδυνεύσει το σπίτι τους
Είχαν επισκεφτεί το νησί για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους και δυστυχώς η επιστροφή τους έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Δυστυχώς, οι μέρες και οι ώρες είναι δύσκολες αφού τα θύματα είναι πολλά και ακόμα περισσότεροι οι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους. Η οικογένεια Ρουβά βρίσκεται ανάμεσα σε όσους μένουν στην περιοχή του Νέο Βουτζά, στο ύψος που είναι και η περιοχή Μάτι και αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της.

Ο Σάκης και η Κάτια απαθανατίστηκαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, λίγες ώρες πριν την δυσάρεστη είδηση της πυρκαγιάς και για αυτό τα πρόσωπά τους δε δηλώνουν τίποτα από αυτό που ακολουθούσε. Είχαν επισκεφτεί το νησί για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους και δυστυχώς η επιστροφή τους έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη.

www.queen.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.