ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων στις Κυκλάδες την Παρασκευή λόγω στάσεων εργασίας

Καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων στις Κυκλάδες την Παρασκευή λόγω στάσεων εργασίας

Κινητοποιήσεις ξεκινούν από αύριο Παρασκευή οι Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί Ασφαλείας Εναέριου Κυκλοφορίας Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, διαμαρτυρόμενοι για σοβαρά θέματα του κλάδου τους. Από τις κινητοποιήσεις αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στα αεροπορικά δρομολόγια κυρίως προς τα μικρά αεροδρόμια της χώρας, κάποια από τα οποία βρίσκονται στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναερίου Κυκλοφορίας θα προχωρήσει σε 4ωρες στάσεις εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Από τις κινητοποιήσεις αναμένονται καθυστερήσεις και ματαιώσεις στις πτήσεις κυρίως προς τα αεροδρόμια όπου ο έλεγχος της εναέριας κυκλοφορίας εξυπηρετείται κατά βάση από τους ηλεκτρονικούς υπαλλήλους της ΥΠΑ, όπως είναι τα Κύθηρα, η Αστυπάλαια, η Σύρος, η Σητεία, η Νάξος , η Κάρπαθος και η Κάσος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.