ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Καθάρισε” στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΟ Μυκόνου, 48-58 τον ΑΟ Ερμούπολης στο εφηβικό

“Καθάρισε” στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΟ Μυκόνου, 48-58 τον ΑΟ Ερμούπολης στο εφηβικό

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των εφήβων πανηγύρισε την Παρασκευή το απόγευμα ο ΑΟ Μυκόνου.

Οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Σκόρδου έφυγαν με το “διπλό” στις αποσκευές του από την Σύρο, καθώς επικράτησαν του ΑΟ Ερμούπολης στο “Δημήτριος Βικέλας” με σκορ 48-58 και πήραν τους πρώτους τους δύο βαθμούς.

mik_1tsfddsfesas.jpg

Αντίθετα, η ήττα αυτή είναι η δεύτερη για την ομάδα του Ανδρέα Μαύρου, αφού στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στην Άνδρο από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο με σκορ 63-30.

Ανώτεροι και πιο …γεμάτοι οι Μυκονιάτες από τους μικρότερούς σε ηλικία, αλλά με πολύ καλή παρουσία στο ματς Συριανούς, “κλείδωσαν” τη νίκη στο τρίτο δεκάλεπτο όταν με ένα επιμέρους σκορ 4-14 (σ.σ. με τρία τρίποντα, ένα καλάθι και φάουλ κι ένα δίποντο) εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τις κακές επιλογές στην επίθεση των γηπεδούχων και τα δικά τους κερδισμένα επιθετικά ριμπάουντ.

mik_2ereawerera.jpg

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρουδιάς, Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-19, 30-30 (ημίχρονο), 34-44, 48-58.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρ. Μαύρος): Σιγάλας 3 (1), Τάκος 6, Μανάνας 3,  Σαμψωνίδης 17 (2), Ξαγοράρης, Βελούδος 4, Μάνης 4, Τόμβης, Γουσγουνέλης, Καλλιρίδης, Ρούσσος 11, Λούβαρης.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Γ. Σκόρδος): Γκιόκας 3 (1), Καμπλιώνης 3 (1), Σκουλαξινός 3 (1), Μονογιός, Ρουμελιώτης 8, Τσίλης, Τζάρο 12 (1), Σώχος 6 (2), Κωνσταντάρας 13, Ξενάριος, Αναστασιάδης, Βινάβι 10.

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΚ Κυκλάδων γνωστοποιεί πως ο ορισμένος  αγώνας  του  Σαββάτου  20/10/2018  ανάμεσα στον ΑΟ Άνδρου και τον Άρη Σύρου για την κατηγορία των κορασίδων κατοχυρώνεται υπέρ του ΑΟ Άνδρου με σκορ 20-0 λόγω αδυναμίας μετακίνησης του Άρη Σύρου.

πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.