ΤΟΠΙΚΑ

«Καθαρές» οι Κυκλάδες σήμερα από κρούσματα

«Καθαρές» οι Κυκλάδες σήμερα από κρούσματα
Παραμένουν υψηλά τα ημερήσια κρούσματα και οι θάνατοι - Αυξάνονται και πάλι οι διασωληνωμένοι που ξεπέρασαν ξανά τους 600

Μετά την “ψυχρολουσία” της Τρίτης, την ημέρα που ο κορωνοϊός “έδωσε” ξανά πάνω από 2.000 κρούσματα -και συγκεκριμένα 2.199- σήμερα Τετάρτη 02.12.2020 είναι ακόμη μια κρίσιμη μέρα.

Σήμερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως υπάρχουν 2.186 νέα κρούσματα, 89 νεκροί και 613 διασωληνωμένοι. Παρατηρήθηκε δηλαδή μια σταθερότητα στα κρούσματα, μείωση στους θανάτους, αλλά δυστυχώς σημαντική αύξηση στους διασωληνωμένους στους οποίους τις τελευταίες μέρες υπήρχε μικρή μείωση.

Ανησυχητικό είναι επίσης ότι αυξήθηκε το ποσοστό των θετικών τεστ επί των συνολικών που έγιναν, καθώς τα 2.186 κρούσματα προέκυψαν από 19.112 τεστ, δηλαδή τα θετικά ήταν 11,44%.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.