ΤΟΠΙΚΑ

Κατέρρευσε σε είκοσι λεπτά η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και έμεινε έξω από τον Εθνικό

Κατέρρευσε σε είκοσι λεπτά η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και έμεινε έξω από τον Εθνικό
Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τον αέρα στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν εμφαντική πρόκριση με 1-4

Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο και υπέστη  οδυνηρή ήττα που την αφήνει εκτός της συνέχειας του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας.

Αν και προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον κόντρα αέρα στο δεύτερο και έφυγε ηττημένη με σκορ 1-4.

Σε ένα παιχνίδι που καθοριστικό ρόλο έπαιξαν ο ισχυρός άνεμος οι Πειραιώτες κατάφεραν να τον εκμεταλλευτούν στο δεύτερο ημίχρονο και να σκοράρουν τέσσερις φορές σε είκοσι λεπτά παίρνοντας μια εμφαντική πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

1′ Σουτ του Λεσάι, μπλόκαρε ο Μπαντίκος

8΄Κόρνερ του Λεσάι, έδιωξε νε δυσκολία σε κόρνερ ο Μπαντίκος

13′ Σουτ του Σάμιου μέσα από την περιοχή, έδιωξε με γροθιές ο Παλιούρας

17′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Μπέλερης και Λύγκος δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Παλιούρα που πραγματοποίησε διπλή σωτήρια απόκρουση.

19′ ΓΚΟΛ… ότι δεν πέτυχε στην προηγούμενη φάση το κατάφερε τώρα ο Λεσάι, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Μπαντίκο και έκανε το 1-0.

21′ Ο Λύγκος χάνει μοναδική ευκαιρία, όταν από θέση τετ ατ τετ είδε τον Παλιούρα για ακόμα φορά να αποκρούει την προσπάθεια του.

43′ Πολύ καλό σουτ στην κίνηση από τον Σερέπα, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

44′ Με ένα δυνατό σουτ από διαγώνια θέση ο Σάμιος είδε την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Παλιούρα.

——

47′ ΓΚΟΛ… Ο Ντάφλας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Παλιούρα και έκανε το 1-1.

53′ ΓΚΟΛ… Ο Εθνικός εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον υπέρ του άνεμο, με τον Σάμιο να βγαίνει απέναντι στον Παλιούρα να σουτάρει, την μπάλα να βρίσκει στα ακροδάχτυλα του γκολκίπερ της Μυκόνου, αλλά στη συνέχεια να καταλήγει στης δίχτυα του.   

56′ Σουτ του Ντάφλα, λίγο άουτ η μπάλα

57′ ΓΚΟΛ… Στην προσπάθεια του να διώξει μετά από κόρνερ ο Κωνσταντινίδης βρήκε τη μπάλα με το χέρι, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Σάμιος που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους.

65′ ΓΚΟΛ… Με ένα πολύ όμορφο, τεχνικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Διάκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

85′ Σουτ του Ντάφλα με υπερένταση σε κόρνερ ο Παλιούρας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.