ΤΟΠΙΚΑ

Κατερίνα Μονογυιού: «Ο αδελφός μου, ο Τζώρτζης, είναι εδώ, δεν φεύγουν οι ψυχές, μονό τα σώματα»

Κατερίνα Μονογυιού: «Ο αδελφός μου, ο Τζώρτζης, είναι εδώ, δεν φεύγουν οι ψυχές, μονό τα σώματα»
Η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού μίλησε για την ξαφνική απώλεια του αδελφού της και το διαζύγιό της.

«Η ομορφιά είναι ευχή και κατάρα όπως λένε, όταν είσαι καλοπροαίρετος όμως, αυτό γυρνάει πάνω σου. Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα, λόγω της εμφάνισης. Έχω δυσλεξία και την αγαπώ. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που δεν γνωρίζει η κοινωνία και σε στοχοποιεί. Κλείνω τα αυτιά μου σε κάθε τοξικό άνθρωπο», είπε η Κατερίνα Μονογυιού στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Όταν ‘φεύγει’ ένας νέος άνθρωπος δεν είναι εύκολο, σαν οικογένεια δεθήκαμε ακόμα περισσότερο. Μετά την απώλεια του αδελφού μου, με βοήθησε η εργασιοθεραπεία. Ο αδελφός μου, ο Τζώρτζης, είναι εδώ, δεν φεύγουν οι ψυχές, μονό τα σώματα. Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε ο αδελφός μου: να προχωράω στη ζωή μου και να τον κάνω υπερήφανο».

Για την προσωπική της ζωή είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί αλλά και να μην ερχόταν δε θα το θεωρούσα αποτυχία. Πολύ σύντομα θα κάνω κατάψυξη ωαρίων. Όταν ήμουν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό μου, δε μου επιτρεπόταν να φυλάξω τα ωάριά μου και είπα αυτό πρέπει να αλλάξει».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.