ΤΟΠΙΚΑ

Κατακυρώθηκε η βίλα του Δάβαρη στη Μύκονο για €2.323.400

Κατακυρώθηκε η βίλα του Δάβαρη στη Μύκονο για €2.323.400

Στον «αστερισμό» των πλειστηριασμώνεξακολουθεί να βρίσκεται ο Πάνος Δάβαρης.Ο άλλοτε ισχυρός παίκτης της αγοράς αυτοκινήτου είδε σήμερα να βγαίνει στο σφυρί η βίλα του στη Μύκονο, ενώ, όπως αποκαλύπτει το newmoney, για τις 11 Ιανουαρίου 2023 έχει προγραμματιστεί μια «ομάδα» 12 νέων πλειστηριασμών που αφορούν εκτάσεις του στη Μάνδρα.

Η βίλα στη Μύκονο

Σήμερα ωστόσο το ενδιαφέρον εστιάζεται στη βίλα της Μυκόνου η οποία κατακυρώθηκε για 2.323.400 ευρώ. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο, με επιφάνεια 4.440 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη Θέση «Αμυγδαλίδι» ή «Χονδρός Γκρεμνός» ή «Πήγαδος» του Δήμου Μυκόνου.

Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο με ξερολιθιά, σε απόσταση από τη θάλασσα 555 μέτρων, ενώ λόγω ύψους διαθέτει προς αυτήν απεριόριστη θέα.

Ισόγειο, που αποτελείται από δύο αυτοτελή τμήματα, συνολικού εμβαδού 194,31 τ.μ.

-Όροφο, που αποτελείται από ένα αυτοτελές τμήμα εμβαδού 49,72 τ.μ. Επίσης διαθέτει δύο πισίνες εμβαδού 27,20 τ.μ. εκάστη στο ισόγειο, με τα μηχανοστάσια τους.

Σημειώνεται, ότι υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές και εγκατεστημένες αυθαίρετες χρήσεις, οι οποίες υπήχθησαν στις διατάξεις του Ν.4178/2013, ενώ βεβαιώνεται ότι έχει εξοφληθεί πλήρως η εν λόγω δήλωση.

Το αγροτεμάχιο περιήλθε στην πλήρη κυριότητα του Πάνου Δάβαρη μέσω αγοράς που έγινε τον Ιούλιο του 2002. Επισπεύδουσα είναι η Cepal, ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της “Poseidon Financial Investor Activity Company”, ειδικής διαδόχου της Alpha Bank, ενώ η κατάσχεση του ακινήτου έγινε για 300.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων εκτελέσεως, που είναι μέρος της συνολικής επιταχθείσης απαίτησης της επισπεύδουσας «με τη ρητή επιφύλαξή της για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό», όπως αναφέρεται.

Όσο για τα βάρη, υπάρχει υποθήκη υπέρ της Alpha Bank για ποσό 1.151.000 ευρώ, προσημείωση υποθήκης υπέρ της ίδιας για ποσό 840.274 ευρώ, προσημείωση υποθήκης υπέρ της “Poseidon Financial Investor Activity Company” για ποσό 512.870 ευρώ καθώς και η παρούσα κατάσχεση που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Πηγή newmoney.gr

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.