ΤΟΠΙΚΑ

Τέσσερα κρουαζιερόπλοια μέσα του Σεπτέμβρη στη Μύκονο και χιλιάδες τουρίστες

Τέσσερα κρουαζιερόπλοια μέσα του Σεπτέμβρη στη Μύκονο και χιλιάδες τουρίστες
Θριαμβευτική σαιζόν που δείχνει ότι θα κρατήσει ακόμα και όσο ο καιρός βοηθάει

Είναι πράγματι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει αυτή την σαιζόν στο νησί και η εικόνα είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί.

Τέσσερα τεράστια από τα μεγαλύτερα που έχουν εμφανιστεί στο νησί κρουαζιερόπλοια αγκυροβόλησαν στα λιμάνια του νησιού και μάλιστα ακριβώς στα μέσα του Σεπτέμβρη με χιλιάδες επισκέπτες να έχουν κατακλύσει από το πρωί τα Ματογιάννια δείγμα μιας εξαιρετικά επιτυχημένης σαιζόν που ακόμα είναι σε εξέλιξη.

Μια ανάσα και για τα καταστήματα της Χώρας ώστε να δουλέψουν και να μπορέσουν να συνεχίσουν και εμπορικά την πολύ σπουδαία σαιζόν που ακόμα έχει παρακάτω.

Είναι ενδεικτικό ότι θύμιζε μέρες Αυγούστου το νησί Πέμπτη απόγευμα δείγμα ότι η Μύκονος θα αναδειχθεί για ακόμη μια χρονιά βασίλισσα του τουρισμού.

 

 

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.