ΤΟΠΙΚΑ

«Καταφέραμε να διασφαλίσουμε την ένταξή μας σε ένα πρόγραμμα που προωθεί τη χρήση κοινόχρηστων ποδηλάτων στους Δήμους»

«Καταφέραμε να διασφαλίσουμε την ένταξή μας σε ένα πρόγραμμα που προωθεί τη χρήση κοινόχρηστων ποδηλάτων στους Δήμους»

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει την ένταξή του στο έργο κατασκευής «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε δήμους της Χώρας (Δήμοι Μητροπολιτικών Κέντρων)», συνολικούύψους 318.000,00 ευρώ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» του ΕΣΠΑ.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τονίζει σχετικά:

«Η Δημοτική μας Αρχή σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου διεκδικεί κάθε εναλλακτικό χρηματοδοτικό εργαλείο για να υλοποιήσει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, καταφέραμε να διασφαλίσουμε την ένταξή μας σε ένα πρόγραμμα που προωθεί τη χρήση κοινόχρηστων ποδηλάτων στους Δήμους.

Μία σημαντική εξέλιξη για ένα χρηστικό και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς, που θα συντελέσει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών και στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.