ΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά το πέταγμα του χαρταετού στη Μύκονο

Κανονικά το πέταγμα του χαρταετού στη Μύκονο

Κανονικά θα πετάξουμε τον χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα στα νησιά των Κυκλάδων, χωρίς ωστόσο να επιτρέπεται η χαλάρωση των μέτρων προστασίας για τη δημόσια υγεία τα οποία ήδη ισχύουν.

Σήμερα πρόκειται να ανακοινωθεί ότι επιτρέπεται το πέταγμα του χαρταετού εντός ορίων κάθε Δήμου, αλλά υπό προϋποθέσεις. Το πέταγμα του χαρταετού θα μπορεί να γίνει με χρήση του SMS 6 στο 13033 μόνο σε όσους διαμένουν στον ίδιο δήμο με τον χώρο που παρέχει αυτή τη δυνατότητα και μπορούν να μετακινηθούν στο σημείο με τα πόδια ή με ποδήλατο. Δηλαδή, δε θα επιτραπεί η μετακίνηση με όχημα για να πετάξουμε χαρταετό.

Σημειώνεται ότι η πώληση των χαρταετών θα είναι ελεύθερη. Παράλληλα, αναμένονται συστάσεις κατά την καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής από τον Νίκο Χαρδαλιά, ενόψει του τριημέρου με στόχο την αποφυγή συγκεντρώσεων σε πάρκα, παραλίες και δημόσιους χώρους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.