ΤΟΠΙΚΑ

Κανένα κρούσμα κορονοϊού στη Μύκονο

Κανένα κρούσμα κορονοϊού στη Μύκονο
Κατηγορηματικά η Ντίνα Σαμψούνη,πρόεδρος του Κέντρου Υγείας διαψεύδει σχετικές φήμες που κυκλοφόρησαν.

Mε αφορμή κάποιες ψευδείς φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και οι οποίες προκάλεσαν αναστάτωση στην τοπική μας κοινωνία, σας ενημερώνουμε ότι κανένα κρούσμα κορωναϊού δεν έχει επιβεβαιωθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού μας έως σήμερα.

Οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πάραυτα, αρμόδιος φορέας για ανακοινώσεις σε παρόμοια θέματα είναι μόνον ο ΕΟΔΥ.

Τα δεδομένα για όλα τα κρούσματα ανεξάρτητα από την προέλευσή τους, τηλέφωνο από τον ίδιο τον πάσχοντα, επικοινωνία μέσω ιδιώτη ιατρού, μέσω ιδιωτικού κέντρου ή τέλος μέσω δημοσίου Κέντρου Υγείας, συλλέγονται αποκλειστικά από τον ΕΟΔΥ, ο οποίος είναι και ο μοναδικός φορέας που έχει συνολική γνώση της υφιστάμενης κατάστασης για ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ότι το Κ.Υ. Μυκόνου, βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με τις συνεχώς επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπ. Υγείας.

Η πρόεδρος της ΔΕ του Κ.Υ.
Σαμψούνη Ντίνα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.