ΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά για την ώρα το πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Μυκόνου

Κανονικά για την ώρα το πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Μυκόνου
Για την ώρα δεν αλλάζει το πρόγραμμα των προπονήσεων των ακαδημιών των ομάδων του νησιού και με σχετικές ανακοινώσεις το έκαναν γνωστό πάντα βέβαια με τις συστάσεις του υπουργείου Παιδείας και της ΕΠΟ.
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο Α.Ο. Μυκόνου ανακοινώνει ότι η ακαδημία ποδοσφαίρου συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις και τους αγώνες σύμφωνα με το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομών και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις και τα μέτρα τόσο του υπουργείου υγεία όσο και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Συμβουλεύει τους γονείς όταν τα παιδιά παρουσιάζουν συμπτώματα αδιαθεσίας να ενημερώνουν τους προπονητές και να παραμένουν στο σπίτι, αλλά και όταν είναι υγιείς να τα στέλνουν στην άθληση σε ανοιχτό χώρο και καθαρό περιβάλλον η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών.
ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ
Ανακοίνωση: Η διοίκηση του Α.Σ. Άνω Μερά ενημερώνει τους αθλητές της Ακαδημίας και τους κηδεμόνες τους πως οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην ατομική υγιεινή κάθε παιδιού και θα πρέπει πριν και μετά τις προπονήσεις οι νεαροί αθλητές να προσέχουν την ατομική τους καθαριότητα ( πλύσιμο χεριών κλπ) και φυσικά εάν κάποιο παιδί δεν αισθάνεται καλά θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα τους προπονητές του και να παραμένει στο σπίτι για προφύλαξη . Η ομάδα θα φροντίσει άμεσα να υπάρχουν παντού στους χώρους του γηπεδου αντισηπτικά σκευάσματα και εάν χρειαστεί με νέα ανακοίνωση θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε μεταβολή ή ακύρωση προπονήσεων και αγώνων. Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι με βάση την απόφαση της κυβέρνησης και την σύμφωνη γνώμη της οικείας ΕΠΣ Κυκλαδων , όλοι οι αγώνες για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα γήπεδα. Οφείλουμε όλοι χωρίς πανικό να διαφυλάξουμε τις συνθήκες υγείας που απαιτούνται . Σας ευχαριστουμε!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.