ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Καμία κομματική στήριξη σε Δήμο των Κυκλάδων ενόψει δημοτικών εκλογών

Καμία κομματική στήριξη σε Δήμο των Κυκλάδων ενόψει δημοτικών εκλογών

Με αυτοδιοικητικά και ατομικά κριτήρια και χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς θα κληθούν στις κάλπες ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019 οι πολίτες των Κυκλάδων.

Όπως έγινε επισήμως γνωστό, γεγονός το οποίο χαρακτηρίζεται με θετικά σχόλια, δε θα δοθεί στήριξη από πολιτικά κόμματα σε κανένα Δήμο των Κυκλάδων, ούτε καν σε αυτόν την πρωτεύουσας του νομού, δηλαδή της Σύρου.

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Νέα Δημοκρατία, γνωστοποίησαν ότι θα δώσουν επίσημες στηρίξεις μόνο σε Περιφέρειες και σε πολύ μεγάλους Δήμους, στους οποίους δε συμπεριλαμβάνεται κανένας των Κυκλάδων.

Αντίστοιχη γραμμή θα ακολουθήσουν το ΚΙΝ.ΑΛ. και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, πλην του ΚΚΕ που παραδοσιακά συγκροτεί κομματικά ψηφοδέλτια σε Δήμους, ανεξαρτήτου μεγέθους ή πληθυσμού.

Η εξέλιξη της κομματικά ακηδεμόνευτης τοπικής αυτοδιοίκησης, τουλάχιστον σε επίπεδο Δήμων, είναι ένα φαινόμενο που παγιώνεται τα τελευταία χρόνια και στηρίζεται από τη μεγάλη πλειοψηφία των τοπικών κοινωνιών.

πηγη cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.