ΤΟΠΙΚΑ

Ιστορική μέρα για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ιστορική μέρα για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ
Στις 18:00 το απόγευμα στο Καρπενήσι το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της νέας ομάδας της Μυκόνου

Είναι μια μέρα ιδιαίτερη και ιστορική για το ποδόσφαιρο της Μυκόνου καθώς το πρώτο της παιχνίδι δίνει στις 18:00 το απόγευμα δίνει η νέα ομάδα που προέκυψε κατόπιν της συγχώνευσης,  η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Το πρώτο παιχνίδι δεν έχει καμία σημασία αναφορικά με το αποτέλεσμα του και αυτό όχι γιατί είναι φιλικό ,αλλά γιατί  είναι ιδιαίτερο  Και γιατί είναι το πρώτο στην ιστορία της ομάδας ως ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Μεγάλη η συγκίνηση που επικρατεί στα μέλη της αποστολής της ομάδας καθώς βλέπουν το νέο οικοδόμημα να παίρνει σάρκα και οστά και το πρώτο ματς σήμερα να είναι γεγονός.

Πρώτος αντίπαλος στην νέα ομάδα είναι ο Αήττητος Σπατων ομάδα Γ´Εθνικής κατηγορίας που προετοιμάζεται και αυτή αυτές τις μέρες στο Καρπενήσι.

 

Ο προπονητής της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ Ανδρέας Σκέντζος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα παρατάξει την ομάδα με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.