ΤΟΠΙΚΑ

Ισχυρή Μύκονος με τρεις εκπροσώπους στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Ισχυρή Μύκονος με τρεις εκπροσώπους στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ
Μεγάλη έκπληξη η εκλογή του στενού συνεργάτη του δημάρχου Δ.Τζάνου -αυτοδικαίως Κουκάς και Μονογυιού λόγω των θέσεων τους

Το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ βγάζει ένα μεγάλο θέμα απόψε  για την Μύκονο καθώς εδώ και λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ,η Μύκονος θα έχει τρία μέλη.

Κουκάς-Μονογυιού και Τζάνος και αν για τον Δήμαρχο Κ.Κουκά και την Κ.Μονογυιού ήταν απλά μια διαδικασία που θα γίνονταν εξαιτίας των θέσεων που κατέχουν ήδη, η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς είναι ο στενός συνεργάτης του δημάρχου Δημήτρης Τζάνος που έθεσε υποψηφιότητα και εκλέχθηκε μάλιστα σε πολύ καλή θέση, ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους από όλη την Ελλάδα.

Μια τεράστια υπόθεση για την Μύκονο και τα θέματα της, με τον γραμματέα του Δήμου Μυκόνου να καταλαμβάνει μια θέση στην πολιτική επιτροπή με 253 ψήφους που συγκέντρωσε κάτι που σημαίνει πάρα πολλά.

Όπως έγινε γνωστό  νωρίτερα μετά από συνεννόηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Καφαντάρη με τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, «κλείδωσε» η τροποποίηση του καταστατικού της Ν.Δ. ώστε όλα τα μελη του ΔΣ της ΚΕΔΕ που πρόσκεινται στην Νεα Δημοκρατία να συμμετέχουν ex-officio στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή η συμμετοχή του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά  στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ήταν δεδομένη με την θέση που κατέχει στην ΚΕΔΕ.Το ίδιο ίσχυε και για την Κατερίνα Μονογυιού ως βουλευτής της ΝΔ.

Η εκλογή του Δημήτρη Τζάνου, ενός ανθρώπου μεθοδικού που κρατά πάντα χαμηλούς τους τόνους, νομικός που εργάζεται στο πλευρό του δημάρχου ακατάπαυστα τα τελευταία χρόνια, αποτελεί το πιο τρανό παράδειγμα ότι η δουλειά στο Δήμο Μυκόνου που γίνεται αποδίδει καρπούς σε όλα τα επίπεδα και προσωπικά για τον καθένα.

Γενικός Γραμματέας του  Δήμου Μυκόνου από το 2020 και ο πρώτος στην ιστορία απο θέση αυτή που καταλαμβάνει μια τόσο σημαντική θέση στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ.

Παράλληλα αποτελεί και μεγάλη ικανοποίηση για τον ίδιο τον δήμαρχο που βλέπει βασικούς του συνεργάτες να εξελίσσονται πέρα από τα στενά όρια της πολιτικής του νησιού.

Η νέα γενιά των πολιτικών της Μυκόνου αρχίζει πλέον να απασχολεί την ευρύτερη πολιτική σκηνή και από την συνθήκη αυτή το νησί έχει μόνο να κερδίζει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.