ΤΟΠΙΚΑ

Η Κατερίνα Μονογυιού μοίρασε δώρα στα παιδιά και στις μητέρες των Γυναικείων Φυλακών

Η Κατερίνα Μονογυιού μοίρασε δώρα στα παιδιά και στις μητέρες των Γυναικείων Φυλακών
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε επίσκεψη στις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα Θήβας. Η κ. Μονογυιού πραγματοποίησε από κοινού με την έγκριτη δημοσιογράφο κ. Σπυριδούλα Σπανέα τη συγκεκριμένη δράση ενώ το παρών έδωσαν και στήριξαν έμπρακτα αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, οι Ολυμπιονίκες Όλγα Βασδέκη, Χρύσα Μπισκιτζή, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της άρσης βαρών Μαρία Χριστοφορίδη, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ταε κβον το Μαρία Καρπαθάκη, οι πρωταθλήτριες του βόλεϊ Σοφία Ιορδανίδου, Ασημίνα Νικολογιάννη και ο Β΄Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Volley Νίκος Μποτσουρής.
  Η Κατερίνα Μονογυιού χάρισε δώρα στα παιδιά, τα οποία είναι ηλικίας έως τριων ετών, έπαιξε μαζί τους και άκουσε τους προβληματισμούς των γυναικών μητέρων που κρατούνται εκεί. Στη συνέχεια, η κ. Μονογυιού μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής επισκέφτηκαν και το Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θηβών, όπου ενημερώθηκαν από το στελεχιακό δυναμικό της πτέρυγας για τις συνθήκες κράτησης, τις μεθόδους απεξάρτησης και τις υποδομές.
  Παράλληλα, οι πρωταθλήτριες μας και οι κρατούμενες έπαιξαν βόλεϊ και, μέσα απο τον αθλητισμό, αντάλλαξαν απόψεις.
  Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της, η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, μοιράσαμε σήμερα δώρα στα παιδιά που ζουν με τις μητέρες τους στις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα. Μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ. Παπαθανασίου, μιλήσαμε μαζί τους, ακούσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, που μπορούμε να τους βοηθήσουμε και υποσχόμαστε ότι θα ξαναέρθουμε εδώ μαζί με τις πρωταθλήτριες μας.»
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.