ΤΟΠΙΚΑ

Ήρθε η ώρα η ελληνική δικαιοσύνη να επιληφθεί

Ήρθε η ώρα η ελληνική δικαιοσύνη να επιληφθεί
"Η βίαιη και άνανδρη επίθεση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου ξεπέρασε κάθε όριο" άμεση η αντίδραση του δημάρχου Κώστα Κουκά
Όπως τόνισε ο κ. Κουκάς «Έχω αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα προς όλους τους αρμόδιους και σε όλους τους τόνους. Αλλά μάταια, καθώς ως φαίνεται απευθυνόμουν σε ώτα μη ακουόντων! Προφανώς οι όψιμοι υποστηριχτές του ελληνικού τουρισμού δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τη διαφύλαξη του κορυφαίου τουριστικού προϊόντος της χώρας μας που φέρει το όνομα Μύκονος. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!  Η βίαιη και άνανδρη επίθεση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου ξεπέρασε κάθε όριο.Και ειλικρινά αναρωτιέμαι, τι θα πρέπει να συμβεί για να ασχοληθούν σοβαρά ο αρμόδιος υπουργός και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ;» για να καταλήξει  «Εμείς θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας κατά των οργανωμένων συμφερόντων που αντιμάχονται την πρόοδο και την ευημερία της Μυκόνου με κάθε κόστος. Ήρθε η ώρα η ελληνική δικαιοσύνη – στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη – να επιληφθεί του θέματος και ο καθένας πλέον να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν».
Ο Δήμαρχος Μυκόνου επανειλημμένως έχει αιτηθεί από τις αρμόδιες αρχές – αλλά και με κατεπείγουσα προσωπική επιστολή προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα – να ενισχυθεί άμεσα και σημαντικά η αστυνομική δύναμη του νησιού (μόνιμη και έκτακτη), καθώς καταγράφονται αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας, τα οποία δε δύνανται να διεκπεραιωθούν από τους λιγοστούς αστυνομικούς που υπηρετούν στο νησί.
Επιπροσθέτως, ο κ. Κουκάς τονίζει στις επαφές του ότι διασφαλίζει χώρους διαμονής και έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους επιπλέον αστυνομικούς, καλύπτοντας ακόμα μια υποχρέωση του κεντρικού κράτους, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νησιού.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.