ΤΟΠΙΚΑ

«Ικανοποίηση και επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών όλων μας»

«Ικανοποίηση και επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών όλων μας»
Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς αναφέρθηκε στην βράβευση του Δήμου Μυκόνου στους καλύτερους Δήμους της Χώρας

Είναι αναμφίβολα μια σημαντική στιγμή και ιδιαίτερη για την Μύκονο η αναγνώριση των προσπαθειών όλων αναφορικά με την διοίκηση της δημοτικής αρχής.

Ένα προσωπικό στοίχημα του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά που το έργο του τυγχάνει πλέον της αναγνώρισης όχι μόνο των συμπολιτών του αλλά και της επιβράβευσης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η βράβευση του Δήμου Μυκόνου αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο τον δήμαρχο όσο από για τους υπαλλήλους της δημοτικής αρχής:

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες για αυτή την διάκριση.

 

«Η βράβευση του Δήμου Μυκόνου με το «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας για την Καλή Διακυβέρνηση» #ELoGE από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και υπό την αιγίδα της #kede αποτελεί μία επιβράβευση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής, αλλά και του συνόλου των υπαλλήλων και των συνεργατών μας για την εφαρμογή των Αρχών Καλής Διακυβέρνησης σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία.

Κάτι που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθότι είμαστε ο ένας από τους δύο νησιωτικούς δήμους που έλαβε αυτή τη διάκριση.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο το #ITA και το #CouncilofEurope όσο και την #KEDE για την πρωτοβουλία και προσωπικά δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή, μεθοδικότητα και σοβαρότητα την προσπάθεια για μία  αποτελεσματική και σύγχρονη διοίκηση.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.