ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοποίηση για την εικόνα των Μύλων που αλλάζουν εντυπωσιακά και γίνονται στολίδι

Ικανοποίηση για την εικόνα των Μύλων που αλλάζουν εντυπωσιακά  και γίνονται στολίδι
Αυτοψία για την πορεία του έργου από τον Κ.Κουκά και τους αντιδημάρχους του στην περιοχή των Μύλων που αλλάζει εντυπωσιακά

Αυτοψία στο μεγάλο έργο των Μύλων από τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής της Μυκόνου καθώς η εικόνα στην περιοχή αλλάζει και δημιουργεί μια πολύ όμορφη αίσθηση για ντόπιους κατοίκους αλλά και ξένους επισκέπτες.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς πίστεψε όσο κανείς άλλος αυτό το πρότζεκτ από την πρώτη μέρα της θητείας του και το είχε βασικό πυλώνα στον προγραμματισμό του.

Τα προβλήματα όμως δεν ήταν λίγα και οι αγκυλώσεις  ακόμα και οι γραφειοκρατικές δημιουργούσαν καθυστερήσεις.

Αυτά ξεπεράστηκαν και πλέον οι Μύλοι γίνονται ένα στολίδι όπως ακριβώς τους είχε οραματιστεί ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του.

Έχοντας στο πλευρό του τους δυο αντιδημάρχους του Αλέκο Κουκά και Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, ο δήμαρχος πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο για να ελέγξει την πορεία των έργων η οποία πράγματι είναι εντυπωσιακή.

Οι τρεις κορυφαίοι παράγοντες της δημοτικής αρχής ήταν ικανοποιημένοι από την πορεία των έργων που αλλάζουν εντυπωσιακά την φημισμένη περιοχή των Μύλων.

Μια πρώτη ματιά στα έργα που γίνονται στους Μύλους του νησιού είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος πως το μεγάλο έργο που είναι σε εξέλιξη, θα αλλάξει αρδην ένα απο τα φημισμένα σημεία της Μυκόνου.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ανάπλαση της περιοχής που είναι η βιτρίνα της Μυκόνου και σημείο αναφοράς τουριστικό.

Η εικόνα είναι πράγματι εξαιρετική αν αντιληφθεί κανείς ότι στο σημείο υπήρχε ένα πάρκινγκ μέσα σε ένα χωματόδρομο περιφερειακά των Μύλων με αποτέλεσμα να δημιουργείται το αδιαχώρητο και να επικρατεί κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες μια χαοτική κατάσταση.

Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ του MykonosVoice οι Μύλοι αλλάζουν και γίνονται όπως ακριβώς επιτάσσει η ιστορικότητα του σημείου αλλά και η εικόνα της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.