ΤΟΠΙΚΑ

Σπουδαία διάκριση για την Μύκονο η βράβευση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά

Σπουδαία διάκριση για την Μύκονο η βράβευση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά
Τιμή η βράβευση από τον Πρόεδρο prof.dr.lucidi στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά

Η Μύκονος κοιτούσε πάντα μπροστά και ψηλά και είναι διαχρονικά ένα σημείο αναφοράς για ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η ιταλική κοινότητα στο νησί  αποτελεί μία χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπων που απόκτησαν την μυκονιάτικη κουλτούρα, ενσωματώθηκαν στην τοπική κοινωνία και συμβάλουν κι αυτοί σε αυτό που αποκαλούμε «μυκονιάτικο θαύμα».

Στο πλαίσιο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή η βράβευση από τον Πρόεδρο prof.dr.lucidi  στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς σε ανάρτηση του τόνισε χαρακτηριστικά:
«Εξωστρέφεια, φιλοξενία και ενσωμάτωση. Τα τρία χαρακτηριστικά της Μυκόνου τα οποία υπάρχουν για δεκαετίες και θα υπάρχουν και τις επόμενες πέρα και πάνω από λάθη και σκοπιμότητες.

Υπηρετούμε την ισονομία και τον σεβασμό στον πολίτη με κάθε τρόπο και δηλώνουμε με αισιοδοξία, πως όσα σύννεφα και εάν υπάρχουν πάντα στο τέλος θα τα σκεπάσει το αιγαιοπελαγίτικο φως.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.