ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοί, άξιοι και σε παραγωγική ηλικία δίπλα στον Δήμαρχο Κουκά

Ικανοί, άξιοι και σε παραγωγική ηλικία δίπλα στον Δήμαρχο Κουκά
Μακριά από καιροσκόπους και διαδρομιστές της πολιτικής ο Κωνσταντίνος Κουκάς χτίζει την επόμενη μέρα στο δήμο Μυκόνου.

Ο Γιώργος Ρουσουνέλος είναι υπόδειγμα ήθους και επαγγελματία.Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων με όρεξη για δουλειά σε παραγωγική ηλικία και με παραστάσεις.Ένας Μυκονιάτης βέρος που έχει διάθεση για προσφορά στον τόπο του. Οι εξελίξεις τελευταία ξεκαθάρισαν την ήρα από το σιτάρι καθώς στην επιφάνεια βγήκαν καιροσκόποι της πολιτικής, διαδρομιστές του Δήμου Μυκόνου και άνθρωποι χωρίς πολιτική ηθική.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς παρουσίασε έναν πολύτιμο συνεργάτη του  για την συνέχεια.

«Ο Γιώργος Ρουσουνέλος, γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης, είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και διευθυντής του ΕΠΑΛ Μυκόνου. Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας συντόνισε την πλήρη αναβάθμιση όλων των εγκαταστάσεων των σχολείων και συνέβαλε στην ομαλή λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών.
Τον ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στον συνδυασμό μας. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα προσφέρουμε ακόμα περισσότερα για την αναβάθμιση της παιδείας αλλά και την ανάπτυξη του νησιού μας και τα επόμενα χρόνια. Η παιδεία είναι η βάση κάθε αλλαγής και προόδου.
#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.