ΤΟΠΙΚΑ

Ιατρικές εξετάσεις και επίσημη «πρώτη» για Άνω Μερά

Ιατρικές εξετάσεις και επίσημη «πρώτη» για Άνω Μερά

Το τέλος του μήνα σηματοδοτεί και το τέλος των διακοπών  για τους παίκτες της Άνω Μεράς που θα περάσουν  αύριο ιατρικές εξετάσεις και από μεθαύριο θα πιάσουν δουλειά στο γήπεδο της Ηλιούπολης όπως μας ενημερώνει η επίσημη ηλεκτρονική σελίδα της ομάδας.

Έφτασε η ώρα!!! Αύριο 31-07-2019 στην Αθήνα οι ποδοσφαιριστές μας θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια την επόμενη μέρα 01-08-2019 το απόγευμα, στο γήπεδο της Ηλιούπολης είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να είναι υγιείς και να έχουμε μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς !!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.