ΤΟΠΙΚΑ

Μια αξιέπαινη Πρωτοβουλία Δράσης από τους συνεργάτες του δημάρχου

Μια αξιέπαινη Πρωτοβουλία Δράσης από τους συνεργάτες του δημάρχου
Δημοτικοί σύμβουλοι ντύθηκαν τροχονόμοι σε μια δύσκολη κατάσταση με το κυκλοφοριακό πρόβλημα να είναι τεράστιο και την τροχαία απούσα

Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Κωνσταντίνου Κουκά που αφού ειδαν και απόειδαν, ντύθηκαν τροχονόμοι για να βοηθήσουν στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του νησιού ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

Ήταν λίγο μετά της 22:00 το βράδυ όπου εμφανίστηκαν για πέμπτη συνεχόμενη βραδιά και με συντονιστή τον Μιχάλη Ζουγανέλη-Μπαλτά, φόρεσαν τα κίτρινα γιλέκα και έπιασαν πόστο στην στροφή του Μαούνα.

Εκεί άρχισαν να βοηθούν άμεσα ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων αλλά και των δικύκλων να διεξαχθεί κανονικά σε ένα σημείο που τρεις δρόμοι στο νησί ενώνονται.

Χωρίς χρονοτριβή και πολλά λόγια αφού η τροχαία δεν μπορεί πλέον να ελέγξει την κυκλοφορία έπιασαν τα πόστα τους και έδωσαν κατευθύνσεις στους  οδηγούς έτσι ώστε να αποφευχθεί το χάος που παραδοσιακά αυτή την εποχή λόγω των επισκεπτών έχει το συγκεκριμένο σημείο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την σημαντική πρωτοβουλία δράσης που πήραν και βοήθησαν τους πολίτες απόψε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.