ΤΟΠΙΚΑ

Η Βρετανία «ξεκλειδώνει» τους περιορισμούς από την Μύκονο

Η Βρετανία «ξεκλειδώνει» τους περιορισμούς από την Μύκονο
Από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, η βρετανική κυβέρνηση επέβαλε καραντίνα σε όσους επέστρεφαν στην Βρετανία από 7 ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα από την Κρήτη, την Λέσβο, την Τήνο, την Σέριφο, την Μύκονο, την Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο.
Ο υπουργός Μεταφορών Grant Shapps, ανακοίνωσε τις προσθήκες μέσω του Twitter, διευκρινίζοντας  ότι καμία χώρα δεν αφαιρείται από την λίστα των ασφαλών προορισμών αυτήν την εβδομάδα.
Τα νησιά που προστίθενται στη «ασφαλή λίστα» είναι η Λέσβος, η Τήνος, η Σέριφος, η Σαντορίνη και η Ζάκυνθος και οι αλλαγές στους περιορισμούς τίθενται σε ισχύ από τις 4 π.μ. το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Σεπτεμβρίου, η βρετανική κυβέρνηση επέβαλε καραντίνα σε όσους επέστρεφαν στην Βρετανία από 7 ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα από την Κρήτη, την Λέσβο, την Τήνο, την Σέριφο, την Μύκονο, την Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο.
Η αλλαγή αυτή αναμένεται να λειτουργήσει θετικά κυρίως για την Ζάκυνθο και την Σαντορίνη, για τα οποία νησιά αναμένονται άμεσες ανακοινώσεις των μεγάλων αγγλικών tour operators, για επανέναρξη των πτήσεων. Ο υπουργός Μεταφορών Grant Shapps, ανακοίνωσε τις προσθήκες μέσω του Twitter, διευκρινίζοντας  ότι καμία χώρα δεν αφαιρείται από την λίστα των ασφαλών προορισμών αυτήν την εβδομάδα.
money-tourism.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.