ΤΟΠΙΚΑ

Η βίλα στην πλαγιά του βράχου της Μυκόνου με θέα το απέραντο γαλάζιο

Η βίλα στην πλαγιά του βράχου της Μυκόνου με θέα το απέραντο γαλάζιο

Σκαρφαλωμένη κυριολεκτικά στην πλαγιά ενός βράχου πάνω από το Καλό Λιβάδι, η Villa Pearl απολαμβάνει μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.Πρόκειται για μία βίλα 9 υπνοδωματίων που αναπτύσσονται γραμμικά σε δύο επίπεδα. Οι κεντρικές λειτουργίες της βίλας, δηλαδή η κεντρική κουζίνα, η τραπεζαρία και το μπαρ, μαζί με το καθιστικό, αναπτύσσονται στις δύο πλευρές της πισίνας, αντιδιαμετρικά απέναντι, αφήνοντας ελεύθερη και άμεση την πρόσβαση από τα υπνοδωμάτια στον κεντρικό άξονα, το πιο “κοινωνικό” χώρο που βρίσκεται κατά μήκος της πισίνας.

Το interior design ακολουθεί μια αστική,σύγχρονη προσέγγιση του μυκονιάτικου στυλ δίνοντας έμφαση στα φυσικά υλικά και τα χρώματα της γης. Χρώματα που συμπληρώνουν αρμονικά το απέραντο και χαλαρωτικό γαλάζιο που περιβάλλει τη βίλα. Ο σχεδιασμός του όλου project αποπνέει οικειότητα, συνδυάζοντας την ποικιλία των υφών με τις αξίες της τοπικής αρχιτεκτονικής.

Η Villa Pearl αποτελεί ταυτόχρονα ένα σύγχρονο, ιδιωτικό καταφύγιο, έναν χώρο όπου μπορεί κανείς να απομονωθεί και να απολαύσει την απέραντη θέα αλλά και μια ιδανική αφετηρία για να ανακαλύψει τον έντονο τρόπο ζωής του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της Μεσογείου.

Μυκονιάτικος τρόπος ζωής: Η βίλα στην πλαγιά του βράχου με θέα το απέραντο γαλάζιο
casaviva
casaviva
casaviva
casaviva
casaviva
casaviva
casaviva

Πηγή: casaviva

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.