ΤΟΠΙΚΑ

Η Βάσω Βιγλιάρη στην ομάδα του Κουκά

Η Βάσω Βιγλιάρη στην ομάδα του Κουκά
Μια τραπεζικός,αξιόλογη Μυκονιάτισα είναι το νέο πρόσωπο στον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά

Άνθρωποι από όλους τους χώρους με αξιοπρέπεια και κοινωνική εκτίμηση βγαίνουν στο προσκήνιο για να βοηθήσουν την Μύκονο και τη ζωή των συμπολιτών τους.

Η Βάσω Βιγλιάρη μια εξαίρετη Μυκονιάτισα που δραστηριοποιείται στον τραπεζικό κλάδο είναι το νέο πρόσωπο που παρουσιάζει στον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράση ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.

«Η Βάσω Βιγλιάρη είναι Μυκονιάτισσα και δραστηριοποιείται χρόνια στον τραπεζικό κλάδο. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Πιστεύει ότι τα τελευταία χρόνια έχει συντελεστεί σημαντικό έργο στην παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και θέλει να συστρατευτεί μαζί μας για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και τις επιλογές της νέας γενιάς. Καλωσόρισες Βάσω !»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.