ΤΟΠΙΚΑ

Η βασιλόπιτα του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Η βασιλόπιτα του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που έσφυζε από τις φωνές μικρών παιδιών το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής της Α.Ε. Μυκόνου έκοψε την βασιλόπιτά του!

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΑΕΜ Αλέξανδρος Κουκάς, ο οποίος προτού σταυρώσει τη βασιλόπιτα έδωσε τις ευχές του για υγεία και επίτευξη των αθλητικών στόχων που έχουν θέσει οι μικρές αθλήτριες του Συλλόγου.

«Εκτός από τις αθλήτριες πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι γονείς των παιδιών για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους» τόνισε ο ισχυρός άντρας του Συλλόγου, ο οποίος επισήμανε ακόμα ότι από πλευράς Διοίκησης γίνεται ό,τι είναι εφικτό προκειμένου οι προπονητές και οι μικρές αθλήτριες να ασκούνται σε όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες.

Πραγματικά ο χώρος όπου γίνονται οι προπονήσεις είναι εξαιρετικός κάτι που έχει ως συνέπεια και τις πολλές επιτυχίες του συγκεκριμένου τμήματος της ΑΕΜ. Μετά τις ευχές του προέδρου το κόψιμο της πίτας ανέλαβε η προπονήτρια Κατερίνα Γιακουμέλου μοιράζοντας τα κομμάτια στις μικρές αθλήτριες και στους γονείς τους!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.