ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Πήρε Σπόλιαριτς η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και ενισχύεται σημαντικά

Πήρε Σπόλιαριτς η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και ενισχύεται σημαντικά

Η Α.Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκα Σπόλιαριτς. Ο 26χρονος παίκτης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Αιολικός!

Ο Σπόλιαριτς είναι γεννημένος στην Κύπρο και κατέχει ελληνικό διαβατήριο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΜ ξεκίνησε στο πρωτάθλημα νέων της Ιταλίας, την Primavera, αγωνιζόμενος στην Genoa U19 και ακολούθως μεταγράφηκε στην Santarcangelo Calcio παίζοντας στη Serie C. To 2018 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Πόντου, στη Football League.

Ακολούθως αγωνίστηκε με τη Slavia Sofia, στην Efbet Liga της Βουλγαρίας (Α’ Εθνική) και τον Οκτώβρη της ίδιας περιόδου επέστρεψε στη χώρα μας για τον Αιολικό. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της FK Grizzli ML στη Zona Podunavsko Šumadijska της Σερβίας.
Ήδη βρίσκεται στη Μύκονο και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.