LIFESTYLE

Η Τζίτζι Χαντίντ δυσφημεί τη Μύκονο

Η Τζίτζι Χαντίντ δυσφημεί τη Μύκονο

ΗΤζίτζι Χαντίντ έξαλλη αναφέρει ότι έπεσε θύμα ληστείας στο “νησί των ανέμων”, ενώ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί ξανά το ελληνικό νησί.

Η δήλωσή της μάλιστα δεν μπορεί να θεωρηθεί άνευ βαρύτητας, αφού πρόκειται για ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη και είναι instagram influencer.

Η Τζίτζι Χαντίντ, μαζί με τις αδελφές της, την προηγούμενη περίοδο μάς κατέκλυσαν με φωτογραφίες τους από τη Μύκονο, και όλοι οι ακόλουθοί τους θαύμαζαν τις ομορφιές του νησιού στο Instagram. Ομως, η πολύ κακή εμπειρία που έζησε η Τζίτζι Χαντίντ στο νησί των ανέμων την κάνει να ρίξει… μαύρη πέτρα φεύγοντας.

“Με λήστεψαν”

Η Τζίτζι Χαντίντ μοιράστηκε μια φαινομενικά ειδυλλιακή φωτογραφία στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram. Αλλά φρόντισε να διευκρινίσει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να… ξεγελαστεί από τα social media καθώς, όπως αποκάλυψε, οι διακοπές της στη Μύκονο δεν ήταν και τόσο ειδυλλιακές. «Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ. τη Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε στην ανάρτησή της, χωρίς να γράψει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία.

Ο πατέρας της: Ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν έδωσε ο πατέρας του μοντέλου, Μοχάμεντ Χαντίντ, που είπε στο TMZ ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
«Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο TMZ και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα. Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ ήταν τα θύματα ληστείας. Στη Μύκονο ήταν και οι άλλες δύο κόρες του, Αλάνα και Μαριέλ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.