ΤΟΠΙΚΑ

Η Τροχαία στη Μύκονο δεν κάνει διακρίσεις, αλκοτέστ στην Άννα Βίσση

Η Τροχαία στη Μύκονο δεν κάνει διακρίσεις, αλκοτέστ στην Άννα Βίσση

Σε νυχτερινή περιπέτεια βρέθηκε η Άννα Βισση στη Μύκονο , η οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί σε αλκοτεστ και μάλιστα βιντεοσκόπησε, με τη βοήθεια του φίλου της, τη στιγμή.

Η τραγουδίστρια ανέβασε το σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο για να δείξει στους χρήστες της εφαρμογής ότι τα αποτελέσματά της ήταν αρνητικά.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής της εξόδου στη Μύκονο , η Άννα Βίσση συνάντησε στον δρόμο τους αστυνομικούς, οι οποίοι διενεργούσαν αλκοτέστ. Τότε η τραγουδίστρια, όπως φαίνεται στο βίντεο, είπε στους αστυνομικούς ότι ήπιε μόνο δύο ποτήρια. Παρ’ όλα αυτά υποβλήθηκε στο τεστ και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε, αλλά και την εξέπληξε αφού η ένδειξη ήταν μηδενική.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση, το βίντεο συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια και οι χρήστες του TikTok έσπευσαν να αστειευτούν, γράφοντας: «Εγώ περίμενα να λιποθυμήσει ο policeman», «Κλαίωωω…! Έχασε την ευκαιρία της ζωής του να σε συλλάβει», «Στην αρχή νόμιζα ήθελε να του τραγουδήσεις», «Τι μηδέν ρε, αφού έχει πιεί δύο ποτηράκια», «Ο Mr policeman πήρε πόζα, κοίταξε καλά, εκανε γελάκια και τελικά έδειξε 0».

Δείτε το βίντεο με την τραγουδίστρια να κάνει αλκοτέστ: 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.