ΤΟΠΙΚΑ

Η τριάδα των καλύτερων Μαραθωνοδρόμων από τις Κυκλάδες

Η τριάδα των καλύτερων Μαραθωνοδρόμων από τις Κυκλάδες

Κάθε 2η Κυριακή του Νοεμβρίου, γίνεται στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα, εάν όχι το μεγαλύτερο, σε μέγεθος, κύρος, κοινωνική συμμετοχή, κρατική υποστήριξη και μιντιακή αποδοχή αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της χρονιάς: ο Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός (ΑΜΑ).

Από όλα τα μέρη του κόσμου αλλά και της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια οι λάτρεις του τρεξίματος έχουν σαν όνειρο είναι να τρέξουν έστω μια φορά στην Κλασσική ή αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Από αυτό το γεγονός δεν λείπουν αθλητές που είναι Κυκλαδίτες ή ανήκουν σε Αθλητικούς Συλλόγους που έχουν την έδρα τους στις Κυκλάδες.

Είναι λοιπόν αρκετά ενδιαφέρον να δούμε ποιοι αθλητές συγκροτούν την κορυφαία Κυκλαδίτικη τριάδα του σημερινού αγώνα.

Ο αθλητής του Α.Ο Μυκόνου Γιώργος Μίνο  με 2:44:22 πέτυχε τον καλύτερο χρόνο μεταξύ των Μαραθωνοδρόμων από τις Κυκλάδες και ήταν 27ος στην γενική κατάταξη.

Δεύτερος Κυκλαδίτης ήταν ο Κώστας Ρόμπος του Ανδριακού Ο.Φ με χρόνο 2:45:47 πήρε την 32η θέση και τρίτος ο Συριανός Αλέξανδρος Μπόλιας ο οποίος τερμάτισε στην 251η θέση και πέτυχε χρόνο 3:08:17. Οι επιδόσεις των περισσότερων αθλητών ήταν χειρότερες από τα ατομικά τους ρεκόρ γιατί λίγο μετά την εκκίνηση έπιασε μια δυνατή βροχή και δυσκόλεψε την  προσπάθειά τους.

Θα πρέπει να πούμε ότι στον αγώνα έλαβαν μέρος δεκαεπτά χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες και ο τελευταίος έκανε χρόνο 8 ώρες και 20 λεπτά περίπου!!.

Sportcyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.