LIFESTYLE

Η συνάντηση του Philipp Plein με τον Salt Bae στην Μύκονο και το λουκέτο

Η συνάντηση του Philipp Plein με τον Salt Bae στην Μύκονο και το λουκέτο

Ο παγκόσμιου φήμης Γερμανός σχεδιαστής μετά τον ερχομό του στην Αθήνα για τα εγκαίνια της μπουτίκ, ταξίδεψε μέχρι την Μύκονο, όπου διατηρεί και εκεί μαγαζάκι.

Ο Philipp Plenin φρόντισε να συναντηθεί και με τον καλό του φίλο και «κρεοπώλη», Salt Bae, ο οποίος έχει το δικό του εστιατόριο στο νησί. Ένα στέκι που έκλεισε για δυο ημέρες, εξαιτίας φοροδιαφυγής μιας και δεν έκοβε αποδείξεις άνω των 25.000 ευρώ.

Οι δυο άνδρες πόζαραν μαζί αγκαλιά, με τον Γερμανό σχεδιαστή να σχολιάζει, θέλοντας να «παρηγορήσει» τον φίλο του: «Με τον αδερφό μου Νουρσέτ Γκιοκσέτ. Τον αγαπώ τον αδερφό μου. Και οι δυο ήρθαμε από μακριά και προσπαθούμε καθημερινά, να στηρίξουμε ο ένας την δυναστεία του άλλου».

Καλά παιδιά. Κάντε και λίγο τσίσα ν΄αχνίσετε…Αφορολόγητες δυναστείες δεν κρατήθηκαν ποτέ!

Πηγή :nassosblog.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.