ΤΟΠΙΚΑ

Η Recycle Greece Τσερκεζίδης στηρίζει τις αξιέπαινες προσπάθειες της κοινωνίας

Η Recycle Greece Τσερκεζίδης στηρίζει τις αξιέπαινες προσπάθειες της κοινωνίας
Μεγάλος χορηγός η εταιρία του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Τσερκεζίδη σε εκδήλωση απόψε στο Βελίδειο για τον Covid-19

Η Recycle Greece Τσερκεζίδης ανέλαβε την μεγάλη χορηγία της εκδήλωσης βράβευσης για τους “Ήρωες της COVID-19” στη Βόρεια Ελλάδα που γίνεται απόψε 10/9 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε.

Στην εκδήλωση ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Recycle Greece, Νίκος Τσερκεζίδης θα έχει την τιμή να βραβεύσει τις εταιρίες: ΤΙΤΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΜΑΚΙΟΣ logistics που με πρωτοφανή κοινωνική ευαισθητοποίηση στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο της πολιτείας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Μέσα στα πλαίσια της ΕΚΕ η Recycle Greece στέκεται δίπλα στις εταιρίες και τους ανθρώπους αυτούς που έδρασαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Εμείς στη Recycle Greece Tserkezidis ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε αφήσει τα δυσκολότερα πίσω μας, ωστόσο δηλώνουμε έτοιμοι να σταθούμε δίπλα στο προσωπικό και τους συνεργάτες μας και να βοηθήσουμε με τον προσφορότερο κάθε φορά τρόπο την Ελλάδα να επανέλθει στην πορεία προόδου που είχε το 2019.

Με σκοπό να τιμήσει όλους εκείνους που την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και εξακολουθούν βρίσκονται και να  καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, με πολλά προβλήματα, ατελείωτες ώρες εργασίας αλλά πάντα με αυταπάρνηση, το δημοσιογραφικό συγκρότημα «Μακεδονία», οι εφημερίδες «Μακεδονία της Κυριακής» και «Θ» και το ειδησεογραφικό site makthes.gr πραγματοποιούν εκδήλωση βράβευσης για τους “Ήρωες της COVID-19” στη Βόρεια Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo (Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης).

Η πανδημία COVID-19 έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση του συνόλου των κοινωνικών φορέων θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία των ανθρώπων.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.