ΤΟΠΙΚΑ

Η πτήση Μύκονος-Γκάτγουικ έχει τις περισσότερες καθυστερήσεις στην Ευρώπη.

Η πτήση Μύκονος-Γκάτγουικ έχει τις περισσότερες καθυστερήσεις στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με έρευνα τρεις στις τέσσερις πτήσεις από το νησί είχαν καθυστέρηση.

Το ρεκόρ έσπασε η πτήση Μύκονος – αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου, καθώς είχε τις περισσότερες καθυστερήσεις στην Ευρώπη για το 2018.

Σύμφωνα με νέα έρευνα του Airhelp, 3 στις 4 πτήσεις από το ελληνικό νησί για το Γκάτγουικ είχαν καθυστέρηση το διάστημα από την 1 Ιανουαρίου έως την 10η Οκτωβρίου 2018.
Ακολουθούν οι πτήσεις από την Λισσαβώνα για την Ρώμη που είχαν καθυστερήσεις σε ποσοστό 74,36%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η πτήση από την Λισσαβώνα για τις Βρυξέλλες, που παρουσίαζε καθυστερήσεις σε ποσοστό 73,99%.

Ωστόσο, η πτήση Μύκονος – Γκάτγουικ δεν ήταν αυτή που έσπασε το ρεκόρ στην Βρετανία. Η πτήση από το Γκάτγουκι για το Βουκουρέστι της Ρουμανίας ήταν η πτήση με τις περισσότερες καθυστερήσεις στην Βρετανία. Σχεδόν τα ¾ των επιβατών, δηλαδή ένα ποσοστό 71%, αντιμετώπισε καθυστερήσεις ή ακυρώσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.