ΤΟΠΙΚΑ

Η πρώτη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Μύκονο

Η πρώτη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Μύκονο
Η μονάδα δημιουργήθηκε με όραμα να δώσει τη δυνατότητα σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis της Κλινικής SEA Medical Health ξεκίνησε να λειτουργεί επίσημα από την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Είναι η πρώτη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Μύκονο που δημιουργήθηκε με όραμα να δώσει τη δυνατότητα σε ασθενείς με Χρόνια Νεφρική Νόσο να επιστρέψουν στον τόπο κατοικίας τους αλλά και σε επισκέπτες να παραθερίσουν στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς της Ελλάδας.

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση και τις υψηλές προδιαγραφές παροχής υπηρεσιών προς τους ασθενείς της κλινικής, η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης SEA Dialysis εγγυάται την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών αιμοκάθαρσης σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μοντέρνο περιβάλλον που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.