ΤΟΠΙΚΑ

Η πρώτη δράση του προγράμματος Erasmus από την Σύγχρονη Παιδεία Μυκόνου

Η πρώτη δράση του προγράμματος Erasmus από την Σύγχρονη Παιδεία Μυκόνου

Η πρώτη δράση του προγράμματος Erasmus πραγματοποιήθηκε με επιτυχία!

Στο πλαίσιο του προγράμματος, μαθητές και οι οικογένειες τους φιλοξένησαν για μια εβδομάδα εννέα μαθητές από Ισπανία, Τουρκία, Σουηδία.

αναφέρουν σε ανάρτηση τους:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς μας για την υποστήριξή τους στο πρόγραμμα! Είναι μια εμπειρία που πιστεύουμε ότι δίνει της δυνατότητα στους μαθητές μας να ζήσουν μια διαφορετική κουλτούρα, να δημιουργήσουν σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα αλλά και στο μέλλον να εξερευνήσουν νέους τόπους και να διευρύνουν τον ορίζοντά τους.»

Το πρόγραμμα αυτό ενισχύει την κατανόηση, την ανεξαρτησία και τις διεθνείς σχέσεις των μαθητών μας, προετοιμάζοντάς τους για ένα μέλλον γεμάτο προκλήσεις και ευκαιρίες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.