ΤΟΠΙΚΑ

Ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κουκά σε διεθνές φόρουμ

Ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κουκά σε διεθνές φόρουμ

Στο StarForum 2024 ο Αντιπρόεδρος του Κογκρέσου Τοπικών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Κωνσταντίνος Κουκάς.Αναφέρει σε ανάρτηση του:

 

”Δημογραφικό και Brain Drain. Τα κεντρικά θέματα συζήτησης του 2oυ STAR Forum 2024, μιας κορυφαίας διοργάνωσης απο το STAR Κεντρικής Ελλάδας στην Λαμία.

5 ημέρες συνεδριακών εκδηλώσεων,
30+ θεματικές συζητήσεις,
150+ συμμετέχοντες ομιλητές. Με την ιδιότητα μου και ως Αντιπρόεδρος του Κογκρέσου Τοπικών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης είχα την τιμή να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Γιάννη Οικονόμου, Βουλευτή & τ.Υπουργό & τον Γιώργο Στασινό, Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου υπό τον συντονισμό της εξαιρετικής δημοσιογράφου Θώμης Παληού. Μεταξύ άλλων τόνισα ότι οι τοπικές αρχές μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ενεργότερη συμμετοχή των νέων σε συνδυασμό με την παροχή κινήτρων για την επιστροφή στον τόπο τους. Το Συμβούλιο της Ευρώπης υλοποιεί το πρόγραμμα «Νεολαία για τη Δημοκρατία» προς αυτόν τον σκοπό.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.