ΤΟΠΙΚΑ

Η πραγματική δύναμη του Internet: 300+ χιλιάδες ευρώ για τους πυρόπληκτους μέσα σε λίγες ώρες!

Η πραγματική δύναμη του Internet: 300+ χιλιάδες ευρώ για τους πυρόπληκτους μέσα σε λίγες ώρες!

Σπουδαία κίνηση, συγκλονιστική ανταπόκριση: Οι Unboxholics συγκέντρωσαν, με την βοήθεια του απλού κόσμου, περισσότερα από 300.000 ευρώ για την ανακούφιση και την βοήθεια των πυρόπληκτων.

Η ομάδα των Unboxholics, που έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο ισχυρές διαδικτυακές κοινότητες στην χώρα μας, «άνοιξε» χθες το βράδυ (7/8) live με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τους πυρόπληκτους.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκλονιστική και μέχρι να «κλείσει» η εικόνα είχαν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από 300.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν άμεσα για όσους επλήγησαν από τις

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκλονιστική και μέχρι να «κλείσει» η εικόνα είχαν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από 300.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν άμεσα για όσους επλήγησαν από τις φωτιές.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.