ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πιο μεγάλη μάχη του πολέμου έφτασε

Η πιο μεγάλη μάχη του πολέμου έφτασε
Υποχρέωση και καθήκον από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ να τα δώσουν όλα στην πρώτη μεγάλη αυριανή μάχη με το Μοσχάτο

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ που την Κυριακή δίνει την μεγάλη μάχη παραμονής στην Γ´Εθνική απέναντι στην ομάδα του Μοσχάτου στο γήπεδο του Κόρφου.

Οι παίκτες είναι πανέτοιμοι και έχουν υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς τους αλλά και στην διοίκηση της ομάδας να τα δώσουν όλα και να πάρουν την νίκη που θα σημάνει ένα πρώτο μεγάλο βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Δικαιολογίες πλέον δεν χωράνε για κανένα και όσοι θα αγωνιστούν θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι.

Οι προσπάθειες της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου Αλέκου Κουκά είναι τιτάνιες για να μην λείψει τίποτα σε κανένα από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Η μάχη με το Μοσχάτο είναι δίχως αύριο και μόνο με νίκη η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ θα έχει ελπίδες παραμονής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.