ΤΟΠΙΚΑ

Κινούνταν στη Μύκονο με κλεμμένα οχήματα

Κινούνταν στη Μύκονο με κλεμμένα οχήματα

Συνελήφθησαν στη Μύκονο δύο άτομα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος ,κατείχαν και κυκλοφορούσαν, κατά περίπτωση, κλεμμένα οχήματα.Τα οχήματα κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στους δικαιούχους.

Συνελήφθησαν χθες (27 Μαΐου 2021) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής σχεδίου τροχονομικής αστυνόμευσης, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν στους κατηγορούμενους να κινούνται με οχήματα για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή.

Συγκεκριμένα ο ημεδαπός οδηγούσε πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ ο αλλοδαπός επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που είχαν αφαιρεθεί από περιοχές της Αττικής.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν και φυλάσσονται προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.