ΤΟΠΙΚΑ

Η ομάδα δυναμώνει κάθε μέρα

Η ομάδα δυναμώνει κάθε μέρα
Η Κατερίνα Μανιάτη με όρεξη για προσφορά στον τόπο της θα είναι υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Κουκά

Η Κατερίνα Μανιάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από τη Μύκονο και από τους δυο γονείς της, το Νικόλα Μανιάτη και τη Βασιλική Κουσαθανά. Ειναι παντρεμένη και ζεί στη Χώρα της Μυκόνου.Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά. Η αγάπη της για το νησί την ώθησε να πάρει την απόφαση να μετοικίσει μόνιμα. Τα τελευταία 19 χρόνια ζει στη Μύκονο  και εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο, ενώ από το 2017 είναι Επικεφαλής Τραπεζικού Καταστήματος. Σπουδάζει παράλληλα Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας Μυκόνου.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς:
«Εμπιστεύτηκε το συνδυασμό μας καθώς απαρτίζεται από νέους με όραμα και όρεξη για δουλειά και στόχος της είναι να συμβάλει στην πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού, καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών.

#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.