ΤΟΠΙΚΑ

Στα σχοινιά φέρνει Βερώνη και «αποστάτες» η Πρωτοβουλία Δράσης

Στα σχοινιά φέρνει Βερώνη και «αποστάτες» η Πρωτοβουλία Δράσης
Με νέα ανακοίνωση του ο συνδυασμός του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά απαντά σε καυτά θέματα

Η πολιτική αντιπαράθεση έχει ανάψει για τα καλά και με ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία Δράσης φέρνει σε δύσκολη θέση τόσο τον Χρήστο Βερώνη όσο και συνεργάτες του, πρώην δημοτικούς συμβούλους, που αποχώρησαν ενορχηστρωμένα και συντάχθηκαν ανοικτά με τον πρώην δήμαρχο Μυκόνου ξαφνικά και χωρίς ιδιαίτερα επιχειρήματα  σε πρώτο χρόνο εναντίον της παράταξης που ήταν.

Ξαφνικά και ενώ πλησιάζουν οι εκλογές θυμούνται τώρα  ότι δεν ήταν καλός ο Κουκάς ως δήμαρχος.

Πέντε χρόνια καμία παρέμβαση, καμία αντίθεση, καμία καταγγελία γιατί φυσικά ήταν γλυκιά η εξουσία.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στο νησί ανακοίνωση που υπογράφεται  μεταξύ άλλων και από τους πρώην συνεργάτες του δημάρχου Κουκά( Γκέλο-Παναγιωτακόπουλο-Γρυπάρη-Κοντιζά κ.α)που ούτε λίγο ούτε πολύ θυμήθηκαν κάπως αργά να κάνουν κριτική στον εαυτό τους.

Δηλαδή, άνθρωποι που διοίκησαν τα τελευταία πέντε χρόνια τον δήμο Μυκόνου και που έχουν  ακέραιη την ευθύνη πολλών αποφάσεων, για να δικαιολογήσουν προφανώς την πολιτική τους «κωλοτούμπα» και «αποστασία» κατηγορούν σήμερα λίγες μέρες πριν τις εκλογές την δημοτική αρχή της οποίας ηγούνταν.

Η απόλυτη πολιτική παράνοια;

Το δίχως άλλο…

Εδώ η Ειρήνη Γρυπάρη το μεσημέρι συνεργάζονταν με τον δήμαρχο και το απόγευμα ανέβαινε στη σκηνή με τον Χρήστο Βερώνη,η ανακοίνωση θα τους  προβληματίσει;

Η Πρωτοβουλία Δράσης απάντησε με καυστικό τρόπο και προαναγγέλει αποκαλύψεις:

«Απαξίωση σημαίνει να χειροκροτάς καποιον που σε κατηγορεί (ως αντιδήμαρχο, ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ως δημοτικό σύμβουλο) ότι επί τέσσερα χρόνια και κάτι μήνες δεν έκανες τίποτα ή ανεχόσουν να μην γίνεται τίποτα. Η αλήθεια επίσης δεν συνιστά απειλή. Απλώς μερικές φορές σε επαναφέρει σε μια πραγματικότητα που θέλεις να ξεχνάς…»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.