ΤΟΠΙΚΑ

Η Νικόλ Σέρζινγκερ βρίσκεται ακόμα στη Μύκονο και το ένα στιγμιότυπο διαδέχεται το άλλο στο Instagram.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ βρίσκεται ακόμα στη Μύκονο και το ένα στιγμιότυπο διαδέχεται το άλλο στο Instagram.

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Ανέμων και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με το κοινό της στο Instagram

Η Νικόλ Σέρζινγκερ βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στη Μύκονο και το ένα στιγμιότυπο διαδέχεται το άλλο στο Instagram.
Η τραγουδίστρια του πρώην συγκροτήματος «Pussycat Dolls» απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Ανέμων και καθημερινά, μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Αυτή τη φορά πόζαρε μπροστά στη θάλασσα, με ένα λευκό στενό φόρεμα που τόνιζε το ντεκολτέ της και έδειχνε ιδιαίτερα γοητευτική. 

Τις προηγούμενες ημέρες, η σταρ είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό μερικά βίντεο, από τις βουτιές που έκανε στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει. 

Οι εκρηκτικές καμπύλες της σε συνδυασμό με το πρόσωπό της φαίνεται πως κατέπληξαν το κοινό της, που έσπευσε να την αποθεώσει στα σχόλια.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.