ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοποίησαν τα παιδιά του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο πρωτάθλημα Κ16

Ικανοποίησαν τα παιδιά του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στο πρωτάθλημα Κ16

Με τρεις θέσεις στην οκτάδα και πλούσιες εμπειρίες επέστρεψε ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου από το πρωτάθλημα της Κ16 (4ος Όμιλος).

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο στίβος της Μυκόνου στο πρωτάθλημα της Κ16 (4ος όμιλος) καθώς η Κατερίνα Γκόγκου βρέθηκε στην 6η θέση στα 150μ με ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου (19.87), η Έλενα Βουζουνάρα κατετάγη 8η στο επικοντώ με 2.50 (ατομικό ρεκόρ, ρεκόρ συλλόγου σε όλες τις κατηγορίες και ρεκόρ Κυκλάδων) και η Αγγελική Κωνσταντίνου κατέλαβε επίσης την 8η θέση στην σφαιροβολία με 8.96.

Ικανοποιητικές ήταν και οι εμφανίσεις και των υπόλοιπων κοριτσιών, 9η η Βίδη Γκερτιάνα στην σφαίρα με 7.47, 11η η Δήμητρα Ελαμπάν στα 150 (20.11), 17η η Ειρήνη Θεοδοσίου στα 1.200 (4.25.92) 22η η Ειρήνη Γιδαράκη στα 1.200 (4.40.07) και 11η η σκυταλοδρομία 4Χ80 (45.13) με τις Γκόγκου – Δούκα – Θεοδοσίου και Βιγλιάρη. Ατύχησε στο επι κοντώ η Ακριβή Δούκα που δεν πέρασε το αρχικό ύψος.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κουρατίδης δημιούργησε μια ομάδα στο Κ16 από μηδενική βάση και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα. Επόμενοι, πρώτοι αγώνες από τη νέα σεζόν είναι οι Αιγαιοπελαγίτικοι στην Λήμνο και τα Δήλεια στη Μύκονο.

Σημαντική είναι η συμβολή και της Χριστίνας Καλογεροπούλου που χτίζει με πειθαρχία και στοχοπροσήλωση την ομάδα των κοριτσιών του επικοντώ στην Αθήνα με στόχο διακρίσεις από την επόμενη χρονιά.

Αυτό που λείπει από τα παιδιά της Μυκόνου είναι η συχνή συμμετοχή σε διοργανώσεις εκτός Κυκλάδων ώστε να αποκτήσουν εμπειρία αγώνων.

πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.