ΤΟΠΙΚΑ

Η νέα πολιτική σελίδα της Όλγας Πολίτη

Η νέα πολιτική σελίδα της Όλγας Πολίτη

Αγαπητοί φίλοι & φίλες,

Τα ΜΜΕ των Κυκλάδων τα οποία και εκπροσωπείτε μέσα από το κάθε ξεχωριστό δικό σας ειδησεογραφικό μέσο, αποτελούν πολύ σημαντική πηγή καθημερινής ενημέρωσης για τους πολίτες των νησιών μας και θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο που επιτελείτε με ήθος και συνέπεια.
Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω για την νέα μου πολιτική
σελίδα στο Facebook ως υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και ταυτόχρονα να σας παρακαλέσω να την ακολουθήσετε ώστε να υπάρχει μια αμφίδρομη ενημέρωση μεταξύ μας καθόλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου καθημερινά θα αναρτώ τις δραστηριότητες μου και θα τις κοινοποιώ.
Είναι στην ευχέρεια όλων μας να έχουμε
μια άψογη συνεργασία και πριν και μετά το πέρας των εκλογών αυτών, αφού οι Κυκλάδες χρειάζονται την υποστήριξη μας την επόμενη μέρα, με κάθε δυνατό τρόπο.
Το link:

https://www.facebook.com/politi. olga.artemis/
Σας ευχαριστώ πολύ,
Όλγα Πολίτη
Υποψ.Βουλευτής Κυκλάδων
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.