ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση της υποψήφιας βουλευτή Ανθής Χαλκιά με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση της υποψήφιας βουλευτή Ανθής Χαλκιά με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Την Πέμπτη 20/04/2023 η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων, Ανθή Χαλκιά πραγματοποίησε  επισκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό και αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κ.Ανθη Χαλκιά ευχαρίστησε θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που της έγινε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Νομό Κυκλάδων.

Στην συνέχεια συζήτησαν οργανωτικά θέματα της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαϊου 2023, όπου η κ.Χαλκιά ενημέρωσε τον αρχηγό της ΝΔ για τον βαθμό ετοιμότητας του κόμματος στις Κυκλάδες.

Μετά το πέρας της επίσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου στην Αθήνα η κ.Χαλκια, θα συνεχίσει στον επόμενο σταθμό της περιοδείας της που είναι το νησί της Νάξου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.